Leer ons kennen

De directie van Import4You is al lange tijd actief in de logistieke sector in China en verzorgt het logistieke proces voor bedrijven als C&A, Jack & Jones, WE fashion en tientallen andere soortgelijke bedrijven. Dankzij onze expertise en ervaring weet u dat uw lading met de grootste zorg wordt behandeld.

Wie we zijn

De gezichten achter Import4You

testimonial

Ik ben Thierry en heb al meer dan 15 jaar ervaring met de Chinese economie en cultuur. Van het leiden van producties voor grootwinkelbedrijven, social compliance tot aan het complete import- en exportproces.

Ik heb gewerkt met een breed scala van klanten en leveranciers wereldwijd waardoor ik een breed netwerk van contacten in China heb opgebouwd. Mijn eerste bezoek aan China was al toen ik 16 jaar oud was en sindsdien ben ik er ieder jaar minimaal één keer om mijn contacten te onderhouden. Tevens heb ik personeel in Shanghai, Wenzhou en Shenzhen waardoor ik nog dichter op de markt zit en er sneller geschakeld kan worden in verband met het tijdsverschil.

Al snel werd duidelijk dat mijn passie aan de logistieke kant lag. Met de opkomst van E-commerce de afgelopen jaren viel het mij op dat alternatieve partijen die zich hierin specialiseren vaak tekortschieten op het gebied van klantenservice, dan wel zeer hoge tarieven hanteren. Al snel werd Import4You geboren met als uitgangspunt een betrouwbaar, bereikbaar en voordelige service aan te bieden aan deze sector.

Thierry

Eigenaar

quote
testimonial

Mijn naam is Daniël en ik ben medeoprichter van Import4You.

Sinds 2017 ben ik actief in de E-commerce wereld. Ik startte destijds mijn eigen webshop en verkocht producten op online platforms zoals bol.com. In de jaren dat ik hier actief mee bezig ben, ontdekte ik dat er veel moeilijke processen bij kwamen kijken, van het onderzoeksproces in China tot het verschepen van uw producten naar Nederland.

Vaak waren er diensten te vinden die je bij deze processen konden helpen, maar vaak had ik het gevoel dat die diensten nog beter konden. Zo is mijn enorme passie ontstaan ​​om diensten op te zetten die het leven van een E-commerce ondernemer een stukje makkelijker maken en die echt staan ​​voor kwaliteit.

Daniel

Eigenaar

quote

Ready om import4you te proberen?

Join ons platform gratis