Luchtvracht

Zijn je producten de deur uit gevlogen en heb je snel voorraad nodig? Luchtvracht biedt uitkomst. Wij bieden de mogelijkheid om jouw producten snel en eenvoudig te verzenden via ons luchtvrachtnetwerk. We hebben verschillende samenwerkingsverbanden met luchtvaartmaatschappijen en vliegen meerdere keren per week vanuit Shenzhen. Daarnaast is er vanaf ± 150kg de mogelijkheid om vanaf bijna alle luchthavens in China te verzenden!

Hoe we het doen?

Wij garanderen de scherpste tarieven op de markt. En dat niet alleen, wij bieden ook vaste maandtarieven, waardoor u nooit te maken krijgt met hogere tarieven dan u van tevoren had verwacht.

usp

Belastbaar gewicht

Het belastbare gewicht is ofwel het brutogewicht ofwel het volumegewicht. U kunt het volumegewicht berekenen door het volume van de zending te delen door 0,006.

usp

Maandelijkse tarieven

Wij bieden een maandelijks tarief van onze consolidatieservice uit Shenzhen. Hiervoor geldt de vluchtdatum en niet de datum waarop u de boeking bij ons heeft geplaatst. Check onze calculator voor de actuele maandtarieven.

usp

Levering

Voor de uitlevering maken wij gebruik van de service van DHL. U kunt de tarieven per kartonnen doos bekijken in onze calculator of in onze luchtvracht handleiding. Is uw zending groter dan 10 kartonnen dozen? Dan kunnen wij de beslissing nemen om onze transportpartner het per vrachtwagen af ​​te laten leveren.

Luchtvracht calculator

Don’t take our word for it, calculate it yourself!

Van

Naar

Aantal HS codes

Totaal aantal dozen

Dimensies van een doos

Lengte

cm

Breedte

cm

Hoogte

cm

Bruto gewicht

KG

Sea freight illustration

Luchtvracht

Van

Shanghai

Chinese flag

Naar

Nederland

flag

Vracht

Aantal HS codes

0

Totaal aantal dozen

0

Afmetingen

0 x 0 x 0 cm

CBM

0.00

Bruto gewicht

0 kg

Volumegewicht

0 kg

Belastbaar gewicht

0 kg

Kosten

Prijs per kilogram

Luchtvrachtkosten

Uitleverkosten

Inklaringskosten

€ 9,45

€ 0,00

€ 0,00

€ 22,50

Totaal

€ 22,50

Stap voor stap

Het proces

process

1. Registratie

U registreert de producten die u verzonden wilt hebben voor een zending. Dit doe je eenvoudig door een account aan te maken en een boeking te plaatsen in het Import4You dashboard.

process

2. Verzameling

Nadat jij de boeking hebt geplaatst, moet jouw leverancier de goederen naar ons magazijn in China sturen*. In het geval van EXW kunnen we natuurlijk ook het ophalen van de lading regelen. Je ontvangt alle instructies direct per mail zodra je de boeking hebt geplaatst.

process

3. Verzending

Zodra alle goederen zijn verzameld, worden ze per vliegtuig naar het land van bestemming verzonden.

process

4. Inklaring

Goederen moeten eerst worden ingeklaard, een ingewikkeld administratief proces. Wij verzorgen het gehele douane-inklaringsproces, zodat u zich kunt concentreren op het opschalen van uw bedrijf.

process

5. Levering

Je ontvangt jouw producten zo snel mogelijk. De gemiddelde doorlooptijd is ongeveer 1 week nadat we de goederen in ons magazijn in China hebben ontvangen, afhankelijk van de marktsituatie.

process

6. Betaling

Jij ontvangt onze factuur zodra de goederen geleverd zijn. Je hebt 7 dagen de tijd om onze factuur te betalen.

shape

Ready om import4you te proberen?

Join ons platform gratis