Transport China naar Nederland

Transport van China naar Nederland is booming. Dagelijks meren vele vrachtschepen uit China aan in de Rotterdamse haven en ook vindt er regelmatig luchtvracht vanuit China naar Nederland plaats. Wil je meer weten over transport van China naar Nederland? Dan ben je bij Import4You aan het juiste adres! Wij zijn lange tijd actief in de transportsector in China en zijn met ons eigen kantoor in meerdere Chinese steden echte ervaringsdeskundigen. Hierdoor weten we precies aan welke diensten jij als ondernemer behoefte hebt en op welke manier we jou optimaal kunnen ontlasten van ingewikkelde klussen als groupage en de afhandeling bij de douane. Overigens verzorgen we ook zeevracht vanuit andere havens wereldwijd, van Auckland tot Zapopan. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Wat is de container prijs van China naar Rotterdam?

De container transport prijs van China naar Rotterdam wordt met name bepaald door de keuze voor FCL of LCL.

De LCL prijs kun je zelf berekenen in onze calculator.
Neem voor FCL prijzen contact met ons op.

Bij FCL (Full Container Load) heb je een volledige container tot je beschikking, bij LCL (Less than Container Load) wordt je zending geconsolideerd en betaal je voor de door jou gebruikte ruimte. Als je een grote hoeveelheid goederen wilt verzenden of producten die veel ruimte in beslag nemen, dan is FCL een uitstekende keuze. Wij raden een volledige container van China naar Rotterdam aan vanaf 26 of 28 CBM. Neem contact met ons op voor het verzenden van een Full Container Load, wij bieden de scherpste container prijzen van China naar Nederland en stellen vrijblijvend een offerte op maat voor je op.

LCL is aantrekkelijk voor kleine en middelgrote bedrijven die met hun zending geen container kunnen vullen, maar toch willen profiteren van de aantrekkelijke tarieven van een vrachtschip van China naar Nederland. De kosten van een LCL container van China naar Rotterdam worden gerekend per gevulde CBM en verschilt per maand. Aan het begin van iedere maand ontvang je van ons de actuele prijzen die voor de hele maand geldig zijn. Zo weet je voor het boeken van jouw zending altijd de ware prijs die je betaalt en kom je niet voor onvoorziene kosten te staan.

  • Import4You biedt de scherpste tarieven in de markt, schrijf je in op ons platform en ontvang de actuele prijs maandelijks in je inbox.
  • Daarbij bieden wij geen FOB kosten voor zeevracht zendingen! Spreek dus EXW of FCA af met jouw leverancier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wij werken voor lucht-en zeevracht met vaste maandelijkse tarieven. Schrijf je in en ontvang onze prijzen elke eerste dag van de maand direct in jouw mailbox!

Hoe lang duurt verschepen vanuit China?

Voorraadbeheer is een van de belangrijkste taken van een (E-commerce) ondernemer. Daarom wil je weten hoe lang het duurt om te verschepen vanuit China, zodat je op het juiste moment je bestelling plaatst bij je leverancier. Iedere week consolideren wij in drie belangrijke Chinese havens: Shanghai, Ningbo en Shenzhen. De goederen die meegaan op een vrachtschip van China naar Nederland hebben bij Import4You een gemiddelde levertijd van 4,5 to 6 weken na vertrek van het schip. Wij houden je op de hoogte van eventuele veranderingen in de geplande aankomsttijd.

  • De levertijd na vertrek van het schip vanuit Shenzhen is gemiddeld 4,5 tot 5 weken.
  • De levertijd na vertrek van het schip vanuit Shanghai & Ningbo is gemiddeld 5 tot 6 weken.Wat zijn de kosten voor luchtvracht van China naar Nederland?


De actuele tarieven vind je in de calculator hieronder.

Luchtvracht is met name geschikt voor goederen die je zo snel mogelijk geleverd wilt hebben. De kosten voor luchtvracht van China naar Nederland liggen ook een stuk hoger dan die voor zeevracht. Bij luchtvracht betaal je óf voor de grootte (het volumegewicht) van de pakketten óf voor het gewicht in kilo’s.

  • De prijs per kilogram en het aantal dozen vormen de transportkosten. Daarnaast komen er nog kosten bij voor uitlevering in Nederland of België, eventuele ophaalkosten, inklaringskosten en invoerrechten.
  • Ook betaal je BTW bij invoer, maar deze mag je weer terugvragen bij de Belastingdienst.
  • Bereken jouw tarief in de calculator hieronder.

Van

Naar

Aantal HS codes

Totaal aantal dozen

Dimensies van een doos

Lengte

cm

Breedte

cm

Hoogte

cm

Bruto gewicht

KG

Sea freight illustration

Luchtvracht

Van

Shanghai

Chinese flag

Naar

Nederland

flag

Vracht

Aantal HS codes

0

Totaal aantal dozen

0

Afmetingen

0 x 0 x 0 cm

CBM

0.00

Bruto gewicht

0 kg

Volumegewicht

0 kg

Belastbaar gewicht

0 kg

Kosten

Prijs per kilogram

Luchtvrachtkosten

Uitleverkosten

Inklaringskosten

€ 7,15

€ 0,00

€ 0,00

€ 22,50

Totaal

€ 22,50

triangle

Let op! De eventuele invoerrechten en BTW bij invoer zitten niet inbegrepen in de calculator. Deze kosten zullen wij uiteindelijk 1:1 doorbelasten vanuit de douane, en zullen hierbij per zending €6,95 aan administratiekosten in rekening brengen.

Waarom kiezen voor Import4You?

Check icon

Scherpste tarieven

Wegens onze 15 jaar ervaring in het vak hebben wij de beste netwerken en kunnen wij altijd goede prijzen garanderen.

Check icon

Vaste maandelijkse prijzen

Je ontvangt aan het begin van de maand de vaste tarieven in jouw inbox. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Check icon

Snelle levertijden

Wij hebben meerdere afvaarten en afvluchten per week, waardoor we altijd snelle levertijden kunnen garanderen.

Check icon

Geautomatiseerd platform

Geen gedoe met prijzen opvragen bij (Aziatische) leveranciers, bereken snel jouw kosten in onze handige calculator.

Check icon

Wij factureren pas bij levering. Zo blijft het geld wat langer in jouw onderneming en helpen we je een handje met je cashflow.

Laat je je nieuwe voorraad overkomen via zeetransport? Dan kan jij goedkoop gebruik maken van ons warenhuis.

Check icon

Jong en dynamisch bedrijf

Wij zijn zelf een jong bedrijf dat klanten tot dienst is van jong tot oud. Geen saaie grijze pakken bij ons op kantoor.

Import4You: jarenlange ervaring met transport China naar Nederland

Transport van China naar Nederland kent voor ons geen geheimen. We zijn op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op transportgebied en kennen de actuele regelgeving op ons duimpje. Wij kunnen je volledig ontzorgen, van de groupage tot de douane. Bereken zelf de kosten voor luchtvracht van China naar Nederland of de prijs van een LCL container van China naar Rotterdam met onze handige calculator. Heb je een FCL-zending of een LCL-zending vanuit een ander land? Dan maken we graag een offerte op maat voor je. Vul ons contactformulier in of stuur ons een mailtje met de details van je zending en we laten je zo spoedig mogelijk ons gunstige tarief weten.

Verder Lezen