Expediteur Rotterdam

Als je samenwerkt met Import4You om jouw zeevracht zending van China naar Rotterdam te krijgen, dan kan je rekenen op een gemiddelde levertijd van 4,5 tot 6 weken. Bovendien beperken wij ons niet alleen tot China, maar verschepen we vanaf havens wereldwijd naar Rotterdam. Daarnaast regelen we ook container transport vanaf Rotterdam naar havens over de hele wereld. Als ervaren expediteur in Rotterdam regelen we het transport van A tot Z voor je, van groupage tot de afhandeling bij de douane en warehousing.

zeevracht tarieven zeetransport transport expediteur kosten berekenen calculator rotterdam

De Rotterdamse Haven

Wist je dat Rotterdam de grootste haven van Europa is? Dat maakt de Rotterdamse haven een belangrijk knooppunt in de internationale handel. Het voordeel hiervan is dat er veel rederijen zijn die Rotterdam als eerste haven aandoen, en dit levert flink wat tijdwinst op! Dat is gunstig, want ondanks dat zeevracht een kostenefficiënte verzendmethode is, is het in vergelijking met luchtvracht relatief langzaam.

Transport specialist én douane expediteur in Rotterdam

Naast dat Import4You veel ervaring heeft met het transport van goederen, zijn wij ook gespecialiseerd als douane expediteur in Rotterdam. Wij hebben ervaring met alle expediteur handelingen in Rotterdam en kunnen jou volledig ontzorgen. Na het transporteren van jouw zending zorgen wij voor een vlotte en probleemloze doorvoer door de haven en de douane. Dankzij onze kennis, ervaring en professionele partners hebben wij alle expertise in huis om alle douanezaken snel en accuraat af te handelen.

Wij zorgen ervoor dat alle benodigde documenten correct worden aangeleverd, kennen de procedures van begin tot eind en kunnen eventuele geschillen of problemen oplossen. Als freight forwarder zitten wij bovenop jouw zending en houden we je op de hoogte van de voortgang. De douane-expediteur service is geen losstaande service en is enkel beschikbaar in combinatie met het verzenden van jouw goederen. Bekijk onze luchtvracht en zeevracht pagina’s voor meer informatie over ons volledige proces.

Hoe werkt container transport naar Rotterdam?

Een bIn de zeevracht zijn er twee begrippen die je moet kennen: Full Container Load (FCL) en Less than Container Load (LCL). Bij FCL heb je een volledige container tot je beschikking, bij LCL wordt jouw zending geconsolideerd met die van andere verzenders en betaal je alleen voor de ruimte die je gebruikt. De meest gebruikte optie is LCL. Jouw zending wordt geconsolideerd in de vertrekhaven en op een container schip naar Rotterdam geplaatst.

Een belangrijke vraag in het kader van je voorraadbeheer: hoe lang vaart een containerschip van China naar Rotterdam? De gemiddelde levertijd bij Import4You is 4,5 à 6 weken, dankzij onze wekelijkse consolidaties in drie van de belangrijkste havens van China (Shenzhen, Shanghai en Ningbo). Voor deze drie vertrekhavens bereken je eenvoudig zelf het tarief voor jouw zending met onze handige calculator hieronder.

Komt je zending vanuit een andere haven met een container schip naar Rotterdam? Of wil je een FCL zending versturen? Neem contact met ons op via de live chat, of stuur een mail naar: seafreight@import4you.nl om meer te weten te komen over onze aantrekkelijke tarieven.

Bereken de tarieven voor jouw zeetransport

Zeevracht calculator

Van

triangle

Voor zendingen vanuit andere havens, kan je contact met ons opnemen door te mailen naar seafreight@import4you.nl

Naar

Incoterm

Aantal HS codes

Totaal aantal dozen

Dimensies van een doos

Lengte

cm

Breedte

cm

Hoogte

cm

CBM

Sea freight illustration

Zeevracht

Van

Shanghai

Chinese flag

Naar

Nederland

flag

Vracht

Incoterm

EXW

Aantal HS codes

0

Totaal aantal dozen

0

Afmetingen

0 x 0 x 0 cm

CBM

0.00

Kosten

BL tarief

€ 40,00

Prijs per CBM

€ 195,00

Zeevrachtkosten

€ 195,00

Uitleverkosten

€ 73,00

Inklaringskosten

€ 30,00

Totaal

€ 338,00

triangle

Let op! De eventuele invoerrechten en BTW bij invoer zitten niet inbegrepen in de calculator. Deze kosten zullen wij uiteindelijk 1:1 doorbelasten vanuit de douane, en zullen hierbij per zending €6,95 aan administratiekosten in rekening brengen.

Ga met Import4You als expediteur Rotterdam in zee!

Scherpe tarieven, een betrouwbare partner, jarenlange ervaring; er zijn genoeg redenen om Import4You te kiezen als expediteur in Rotterdam. En dan hebben we je nog niet eens verteld over ons praktische platform! Als ervaringsdeskundigen in de wereld van e-commerce weten we precies waar ondernemers behoefte aan hebben, bijvoorbeeld een plek waar je snel en eenvoudig alle handelingen rondom logistieke processen zelf kunt regelen. Op ons online platform boek je snel en eenvoudig lucht- en zeevracht zendingen, houd je de reis in de gaten en regel je met een druk op de knop ruimte in ons warehouse. Heb je een vraag? Onze klantenservice in de live chat helpt je graag verder. Probeer Import4You nu en ervaar het zelf!

Waarom boeken bij Import4You?

Check icon

Zowel LCL als FCL wereldwijd mogelijk

Boek jouw LCL zending uit China eenvoudig zelf via ons platform. Neem contact op voor een LCL zending vanuit een ander land of voor een FCL zending.

Check icon

Mogelijkheid tot bulkopslag in ons warenhuis

Laat je je nieuwe voorraad overkomen via zeetransport? Dan kan jij goedkoop gebruik maken van ons warenhuis. Dat scheelt weer opslagkosten bij het fulfilmentcentrum!

Check icon

Snelle levertijden

Wij hebben meerdere afvaarten per week, waardoor we altijd snelle levertijden kunnen garanderen.

Check icon

De scherpste prijzen en vaste maandelijkse tarieven

Wegens onze 15 jaar ervaring in het vak hebben wij de beste netwerken en contracten en kunnen wij altijd goede prijzen garanderen.

Check icon

Geautomatiseerd platform

Geen gedoe met prijzen opvragen bij (Aziatische) leveranciers, bereken snel jouw kosten in onze handige calculator.

Check icon

Facturatie op het moment van levering

Wij factureren pas bij levering. Zo blijft het geld wat langer in jouw onderneming en helpen we je een handje met je cashflow.

Verder lezen