Warehousing

Geen zin of geen ruimte om allemaal dozen op zolder of in de garage op te slaan? Wil je niet de hele dag wachten op DHL of PostNL die jouw dozen bij je adres komen ophalen? Maak dan gebruik van onze warehousing service! Wij nemen het proces van A tot Z voor je uit handen.

Wat is een warehouse?

Een warehouse, of magazijn, is een locatie voor opslag van goederen. Import4You beschikt over een warehouse van ruim 40.000 vierkante meter, volledig beveiligd en optimaal ingericht. Wanneer je Import4You inschakelt voor luchtvracht en zeevracht zendingen, is het mogelijk om gebruik te maken van ons warehouse voor voorraad opslag.

Een groot voordeel van magazijn opslag bij Import4You is dat we jouw voorraad binnen 24 uur op de bestemming kunnen krijgen. Voor 11:30 gemeld, is de volgende werkdag al geleverd. Zo houd je optimale controle over jouw voorraad. Daarnaast bieden wij uitstekende prijzen van €1,95 per pallet per week. Warehousing voor zeevracht is eenvoudig te boeken via ons platform. Wil je warehousing gebruiken voor luchtvracht? Neem dan contact met ons op via de mail.

Waarom kiezen voor Import4You?

Check icon

Gunstige prijzen

Voor de magazijn opslag rekenen wij €1,95 per pallet per week. Dit is goedkoper dan de meeste fulfilmentcentra. Sla een deel op van je producten bij ons en leg alleen wat je nodig hebt in het fulfilmentcentrum.

Check icon

Meer dan genoeg ruimte

Indien je geen eigen opslagruimte heby, kan Import4You deze voor jou verzorgen. Ons magazijn biedt plaats aan meer dan 30.000 pallets.

Check icon

Op bestemming binnen 24 uur

Flexibel te werk kunnen gaan is zeer belangrijk voor ons. Wij zijn in staat om jouw voorraad binnen 24 uur op bestemming te krijgen! Dit omdat wij meer dan 125 vrachtwagens tot onze beschikking hebben die klaar staan om jouw producten te vervoeren.

Check icon

Goed beveiligd

Onze ruim 40.000 vierkante meter aan opslagcapaciteit is volledig beveiligd en optimaal ingericht en daarom geschikt voor uw goederen. Dit in combinatie met onze bewijs dienstverlening, kunnen wij jou volledig ondersteunen!

Verschil tussen warehouse en distributiecentrum

De termen warehouse en distributiecentrum worden regelmatig door elkaar gebruikt. Verwarrend, want een distributiecentrum (ook wel fulfilment center genoemd) is iets anders dan een warehouse. Wanneer wij spreken over een warehouse bedoelen we een locatie die is bedoeld voor de opslag van goederen. Deze voorraad opslag kan voor kortere of voor langere tijd zijn en de goederen worden vanuit het warehouse verder gedistribueerd wanneer nodig. Een distributiecentrum of fulfilment center verzorgt zowel goederenopslag als orderverwerking. Veel webshops en andere bedrijven kiezen voor een combinatie van warehousing en distributiecentrum. De bulk opslag gebeurt in het warehouse en een deel van de voorraad ligt in het fulfilment center klaar voor verzending naar de klant. Het voordeel van het opslaan van je goederen in een warehouse is dat het vaak een stuk goedkoper is dan opslag in het fulfilment center.

warehousing betekenis goederenopslag  opslag van goederen wat is een warehouse  logistiek bulk vorraad opslag  bulk opslag

Hoe werkt warehousing bij Import4You?

Verzend je jouw goederen via zeevracht en wil je gebruik maken van ons magazijn voor bulk opslag? Dat is zeer eenvoudig. Je hoeft alleen maar een account aan te maken op ons platform en te wachten op onze e-mail over de bezorging van je goederen. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om per product aan te geven of je het op wilt slaan in ons warehouse. Het kan gaan om de complete zending, maar ook een gedeelte. In je account zie je na aankomst welke goederen er in het warehouse liggen. Wil je (een deel van) jouw producten verder distribueren, bijvoorbeeld naar het magazijn van bol.com? Ook dat regel je zelf in jouw account. Je geeft aan om welke producten het gaat en om hoeveel dozen, voert de bestemming in en je geeft de gewenste bezorgdatum aan. Je kunt zo vaak als je wilt zendingen uit ons warehouse sturen. Voor een gunstig voorraad management, doen onze meeste klanten dit één keer per week. Voor de magazijn opslag rekenen wij €1,95 per pallet per week. Meer weten? Lees onze uitgebreide warehousing gids.

Warehousing handleidingVoordelen van warehousing

Warehousing bij Import4You heeft duidelijk veel voordelen. Het neemt alle logistieke zorgen weg, zodat jij je volledig kunt focussen op het runnen van jouw bedrijf. Het geeft je de mogelijkheid om de voorraad te bestellen die je nodig hebt, in plaats van alleen maar de voorraad die past in een eigen opslag of die van het fulfilment center. Toch houd je maximale controle over je voorraad, doordat we de mogelijkheid bieden om je producten binnen 24 uur op een andere bestemming te krijgen. Nog een pluspunt: bij Import4You betaal je een gunstige prijs en weet je zeker dat jouw producten veilig opgeslagen liggen in een faciliteit die vanuit logistiek oogpunt optimaal is ingericht.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws en ontvang de maandelijkse tarieven direct in jouw inbox.

Verder Lezen