Ontmoet het team!

De directie van Import4You is al lange tijd actief in de logistieke sector in China en verzorgt het logistieke proces voor bedrijven als C&A, Jack & Jones, WE fashion en tientallen andere soortgelijke bedrijven. Dankzij onze expertise en ervaring weet je zeker dat jouw lading met de grootste zorg wordt behandeld.

Thierry

Eigenaar

Met meer dan 15 jaar expertise in de Chinese economie en cultuur, heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het leiden van producties voor grootwinkelbedrijven, het waarborgen van social compliance, en het beheren van het volledige import- en exportproces. Tijdens mijn werk als merchandiser maakte ik mijn eerste bezoek aan China op 19-jarige leeftijd. Sindsdien keer ik jaarlijks minstens één keer terug om mijn waardevolle relaties te onderhouden. De samenwerking met diverse klanten en leveranciers over de hele wereld heeft geresulteerd in de opbouw van een uitgebreid netwerk van contacten in China. Import4you beschikt over een operationeel team in Shanghai, Ningbo, Wenzhou en Shenzhen, waardoor we nog dichter op de markt zitten en snel kunnen schakelen, wat cruciaal is gezien het cultuur- en tijdsverschil. Met de opkomst van E-commerce viel het mij op dat gespecialiseerde partijen vaak tekortschieten op het gebied van klantenservice en/of buitensporige tarieven hanteren. Dit inzicht resulteerde in de oprichting van Import4You, waarbij vanaf de start onze focus lag op service, betrouwbaarheid en transparantie/inzicht in het volledige proces wat ten alle tijden toegankelijk is via ons dashboard.

Daniël

Eigenaar

Mijn naam is Daniël en ik ben medeoprichter van Import4You. Sinds 2017 ben ik actief in de E-commerce wereld. Ik startte destijds mijn eigen webshop en verkocht producten op online platforms zoals bol.com. In de jaren dat ik hier actief mee bezig ben, ontdekte ik dat er veel moeilijke processen bij kwamen kijken, van het onderzoeksproces in China tot het verschepen van uw producten naar Nederland. Vaak waren er diensten te vinden die je bij deze processen konden helpen, maar vaak had ik het gevoel dat die diensten nog beter konden. Zo is mijn enorme passie ontstaan ​​om diensten op te zetten die het leven van een E-commerce ondernemer een stukje makkelijker maken en die echt staan ​​voor kwaliteit.

Vincent

Importmanager Luchtvracht

Mijn naam is Vincent en ik werk nu 3 jaar bij Import4You. Vanuit mijn rol als importmanager ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van snelle en foutloze luchtvrachtoperaties. Mijn loopbaan in de logistiek begon als stagiair en daarna ben ik doorgegroeid tot mijn cruciale functie. Ik sta bekend om mijn vermogen om snel te handelen en ik ben gespecialiseerd in het afhandelen van urgente zendingen met precisie en zorg. Als jij vragen hebt over jouw luchtvrachtzending sta ik je graag te woord bij de klantenservice.

Cees

Importmanager Zeevracht

Ik ben Cees, en ik zorg ervoor dat jouw zeevracht altijd soepel vaart. Met 3 jaar ervaring bij Import4You heb ik al uiteenlopende cases voor klanten mogen oplossen. Ik heb een grote kennis van de zeevrachtmarkt en een telefoon vol contacten over de hele wereld. Of het nu gaat om een container vol gadgets of een lading kleding, Import4You kan het voor je verschepen.