Diensten

De meeste mensen ervaren moeilijkheden bij het importeren en exporteren van producten. Import4You helpt je daarbij! We hebben langdurige samenwerkingsverbanden met luchtvaartmaatschappijen en rederijen, waardoor we alle ingewikkelde administratieve processen op ons kunnen nemen. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken! Daarnaast zijn we in staat om al uw goederen op te slaan in ons magazijn van 40.000 m2 met een capaciteit van 12.000 pallets, en bieden we u een innovatief platform aan dat het leven een stuk gemakkelijker maakt. Met onze ruim 30 jaar aan ervaring in de logistieke sector zijn wij de juiste partner voor u!

Wat we doen

We offer a complete range of services

service

Luchtvracht

Wij verzorgen het gehele luchtvrachtproces van A tot Z, van de leverancier in China tot aan uw voordeur. Maak eenvoudig een zending aan via uw dashboard en wij doen de rest!

service

Zeevracht

Voor alle zendingen vanaf 1 m³ is het mogelijk een zeevracht zending te boeken. Met wekelijkse consoles vanuit Shanghai, Ningbo en Shenzhen garanderen wij de snelste levertijd!

service

Warenhuis

Heb je te weinig opbergruimte op kantoor? Dat is bij Import4You geen probleem! We hebben meer dan 40.000 m2 aan ruimte en de capaciteit voor 12.000 pallets.

service

Platform

Ons platform biedt slimme oplossingen om jouw leven een stuk makkelijker te maken. Je kan direct en snel bestellingen boeken, inzicht hebben in al jouw zendingen en opslag, automatisch de laatste updates ontvangen, facturen direct betalen en nog veel meer.

Ready om import4you te proberen?

Join ons platform gratis